Prijsvraag: Win een Venom-pakket met daarin o.a. twee vrijkaartjes!

Featured Films Home Slider Slider

Vanaf 3 oktober is Tom Hardy in de Nederlandse bioscopen te zien als Venom. Wil jij dit mysterieuze figuur bewonderen in de gelijknamige film? Doe dan mee met de prijsvraag en maak kans op een prijzenpakket met daarin onder andere twee vrijkaartjes.

Venom

Tom Hardy is te zien als de mysterieuze Venom, een van Marvel’s stoerste en dodelijkste personages. Verder met o.a. Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze en Reid Scott. Gebaseerd op de Marvel Comic. Geregisseerd door Ruben Fleischer. Geproduceerd door Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal. Uitvoerend producenten: David Householter en Stan Lee. Naar een scenario van Scott Rosenberg & Jeff Pinkner, Kelly Marcel en Will Beall.

 

Wat kun je winnen?

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op deze prijs? Mail ons dan het antwoord op de onderstaande vraag:

“Van welk personage is Venom een alter-ego, zoals Spider-man dat is van Peter Parker?”

Stuur het antwoord samen met je naam, adres en leeftijd naar: prijsvraag@undercover-network.nl, onder vermelding van “Venom-prijsvraag”. Je hebt tot 26 september de tijd om je antwoord in te sturen. De winnaars worden via de mail op de hoogte gebracht. Op deze prijsvraag zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Check de trailer!

 

Michael Wenting
Michael is sinds een paar jaar elke week in de bioscoop te vinden, meestal om zich te laten verrassen tijdens de Sneak Preview samen met redactrice Merel. Thuis kijkt hij nog met enige regelmaat oude Nederlandse komedieseries zoals Het Zonnetje in Huis: het verveelt hem echt nooit. Het fenomeen luisterboek vindt h...

5 Reacties

 1. Eddie Brock

  Reageer
 2. Eddie Brock

  Reageer
 3. Eddie Brock

  Reageer
 4. Een supergave win actie! het antwoord op jullie vraag is Eddie Brock.

  Reageer
 5. eddie brock

  Reageer

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Lost Password